Kraampjesmarkt

Tijdens iedere Vrouwendag is er een hal vol met gezellige kraampjes waar je tijdens de pauze allerlei leuke dingen kunt kopen. Neem dus vooral ook een gevulde portemonnee mee om jezelf, of een ander, te kunnen verwennen met iets moois!

Onderstaande kraampjes kun je sowieso verwachten bij de Vrouwendag op 8-2-2020:

Wilma Veen
De spreekster tijdens deze dag heeft deze dag ook een kraam waarin haar boeken verkrijgbaar zijn en haar werk als kunstenares te bekijken is. De moeite waard!

Spiritcards.nl
Wij van Spiritcards.nl willen je graag verwelkomen bij onze stand tijdens de vrouwendag ‘Vier het leven‘! We geloven en merken dat het
woord van God vol zit met bemoedigingen, woorden van troost en teksten die houvast kunnen bieden in fijne en onzekere tijden. We zien het als
een voorrecht en een uitdaging om onze kaarten en producten niet alleen mooi, maar ook vanuit Gods Geest te ontwerpen: Spiritcards! Onze stand
staat vol met producten waarvan we hopen dat mensen er blij van worden: onder andere kaarten, cadeautjes, sieraden en verzorgingsproducten.
Verwen jezelf of bemoedig iemand om wie je geeft, wij helpen en denken graag met je mee! Voel je vrij om een kijkje te komen nemen, we vertellen je graag meer over onze webshop en producten!

Lume
Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting. Op de kraampjesmarkt biedt Lume een Experience aan waarbij jij als vrouw mag ervaren dat jij licht bent, geïnspireerd door de tekst van Handelingen 13:47. Ben jij ook al zo benieuwd naar deze mooie ervaring?!

Manon en Suzet
Zwanger? Een klein kindje? Op zoek naar een kraamcadeautje? Kom dan vooral even kijken bij onze kraam!
Wij zijn Manon en Suzet, 2 zussen, die na de geboorte van onze eigen kinderen een creatieve hobby zijn begonnen. Normaal gesproken doen we dit alleen voor familie en vrienden, maar speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een voorraadje aangelegd. Wat kunt u bij ons vinden? O.a. handgemaakte babykleding, omslagdoeken, luieretuis en speenkoorden. En wat onze spulletjes extra bijzonder maakt: wij kunnen ze personaliseren met een naam!
Groetjes, Suzet en Manon

Kleur Bkennen
Kleuren hebben impact, jij hebt impact! Weet jij wie je bent en wat jou drijft? En zo ja, laat je dit ook zien?
Kleuren geven inspiratie en beïnvloeden de mens. Wanneer je kleuren op de juiste manier inzet zijn kleuren ontzettend krachtig.
Je favoriete kleur zegt veel over waar jij van houdt en hoe je de dingen het liefste doet. Mensen, vooral vrouwen, zijn vaak nieuwsgierig naar hun uitstraling en of dit klopt met hun verlangen naar wat ze uit zouden willen stralen. Een andere vraag die vaak speelt is hoe je je zelfvertrouwen en zichtbaarheid kan vergroten en je communicatie krachtiger kan maken.
Heb jij een vraag over je uitstraling of wil je weten wat jouw favoriete kleur over jou zegt? Ik help je graag met mijn kennis op het gebied van de psychologie van kleur. Wanneer je je gegevens achterlaat krijg je van mij de betekenissen van de diverse kleuren gemaild en maak je bovendien kans op een gratis Power Kleur Advies t.w.v. € 117,-.
Beken kleur en draag het uit! Je gaat absoluut resultaat zien en merken! Het leven is te kort om geen verschil te maken; Sta op en schitter!
Kijk alvast op www.kleurBkennen.nl of op facebook.com/Kleurbkennen voor meer informatie.
Met kleurrijke groet, Grietje

Janine’s Idee
In deze kraam vind je unieke, handgemaakte sleutel/tas hangers, bijzondere bladwijzers, Bijbelhoezen et cetera. De meeste artikelen zijn voorzien van een bemoediging of bijbeltekst.

CreAren
Mijn naam is Arenda Boerman en ik maak schilderijen met een “boodschap”. Ik noem het zelf “faithpainting”. De schilderijen die ik maak zijn gemaakt nav een bijbeltekst, lied of een quote. Ik krijg dan een tekst in gedachten en ga daar mee aan de slag. Maar ik werk ook in opdracht, bijvoorbeeld als iemand een mooie tekst op zn hart heeft en daarvan een schilderij wil. De techniek is “mixed media”; verschillende technieken, bijv. mbv stempels, stencils en verschillende materialen erin verwerkt. De verf die is gebruik is acryl. Naast schilderijen heb ik ook verschillende andere creatieve projectjes. Ik maak ook van hout en klei verschillende dingen, ook met een “boodschap”. N.a.v het thema “Vier het Leven ” heb ik daar een schilderij van gemaakt. Deze is te zien in mijn kraam op de vrouwendag. Hoop u daar te zien! Hartelijke groet, CreAren.

Renate Molenhuis
Ik ben Renate Prins-Molenhuis, 31 jaar en geboren en getogen in Assen. Nu al bijna 5 jaar woonachtig in Middelstum en de laatste twee jaar op de boerderij. Getrouwd met Rienk en samen hebben wij 3 heerlijke kids; Hannah Jill(4), Adam(2) en Ezra(6 maand). Omdat ik sinds onze 2e kind gestopt ben met werken zocht ik een bezigheid om lekker thuis erbij te doen. Ik maak oorbelletjes, armbandjes en ook borduur ik; klinkt oubollig, maar kijk maar eens op mijn instagram. Je kan mij vinden op instagram onder de naam: mamaophetplatteland

Stichting Jarige Job
De collecte wordt gehouden voor stichting Jarige Job. Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor 61.000 kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox, want ieder kind verdient een verjaardag! Tijdens de Vrouwendag is er bij de kraam meer informatie te verkrijgen over deze stichting en kun je zien wat er zoal in de verjaardagsbox zit waaraan je financieel kunt bijdragen middels de collecte.

Moeke’s Houten Plankjes
Marga Pruim houdt zich al enige tijd bezig met het drukken van teksten op houten plankjes of op andere houten voorwerpen. Waar het eerst begon voor haarzelf, familie en vrienden om zo af en toe een mooi steigerhouten plankje te maken met een specifieke tekst is dit uitgelopen tot een hobby waarin ze haar (gepersonaliseerde) Houten Plankjes aanbiedt via een website en op diverse marktjes. Ze maakt de plankjes op steigerhout welke desgewenst eerst in Grey- of white wash gebeitst kunnen worden in diverse afmetingen. De plankjes zijn leuk voor jezelf of om weg te geven te geven als kano bij diverse gelegenheden zoals een verjaardag, trouwerij, belijdenis, doop etc.

Mattie van Sleen
Hier vindt je gerecyclede oude surfzeilen en spandoeken die vermaakt zijn tot toilettassen, boodschappentassen en kussens. De opbrengst is voor Mercy ships.

Huizinga Boeken en Kado’s
Gezellige en warme winkel in hartje Veendam. Ons assortiment bestaat uit (fair trade) kado artikelen, wenskaarten, tekstborden, cd/dvd’s en boeken. Gespecialiseerd in het christelijke assortiment. Bekijk alvast de website of Facebookpagina.