Aanmelden

Super leuk dat jij je wilt aanmelden voor de Vrouwendag op 8-2-2020!

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Zorg er voor dat je e-mailadres correct is ingevuld.
Er volgt daarna een automatische bevestiging via e-mail waarin aangegeven wordt hoe je de betaling (€25,00) kunt voldoen. Het kan even duren voordat deze mail binnen is. Mocht je nou niks ontvangen hebben, stuur dan zelf even een mailtje naar info@vrouwendagassen.nl
Let op: pas na betaling is je aanmelding definitief.

De catering wordt verzorgd deze dag. Heb je dieetwensen of allergieën waar we rekening mee moeten houden? Geef dat dan aan via opmerkingen.

Wil je tot die tijd op de hoogte blijven van alle ins en outs over de (voorbereidingen voor de) Vrouwendag, volg ons dan ook via facebookpagina of Instagram!

We zien er naar uit u/jou te ontmoeten!

 

PERSOONLIJKE INFORMATIE EN FOTOGRAFIE
Voor de aanmelding vragen wij je om een aantal gegevens in te vullen. Door deze gegevens te verstrekken, ga je akkoord met het gebruik van deze persoonlijke informatie. De gegevens die opgeslagen kunnen worden, zijn: voor- en achternaam, woonplaats en e-mailadres. Deze informatie is vereist om je aanmelding goed te laten verlopen. Tevens gebruiken wij deze gegevens om je per e-mail te kunnen uitnodigen voor toekomstige activiteiten vanuit Vrouwendag Assen. Deze gegevens zullen maximaal twee jaar bewaard worden. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met deze gegevens.
Daarnaast is het goed om te weten dat er van de Vrouwendag foto’s gemaakt worden waarmee we kunnen terugkijken op deze dag. Deze foto’s worden gedeeld via onze website en mogelijk gebruikt voor PR via sociale mediakanalen (Facebook/Instagram). Wilt u een foto laten verwijderen waar u zelf op staat, dan kunt u dit uiteraard aangeven bij de organisatie.  
[aanmelden]