Collectedoel 2020

Tijdens een Vrouwendag is de collecte een belangrijk onderdeel. Wij genieten als vrouwen met elkaar van een ontspannen en inspirerende dag. Daarnaast delen we graag delen van onze rijkdom en zegeningen door geld in te zamelen voor een goed doel.

Omdat wij in 2020 onze 5e verjaardag vieren als Vrouwendag Assen, vonden wij het toepasselijk en mooi om als goed doel te kiezen voor Stichting Jarige Job.

Afbeeldingsresultaat voor stichting jarige job

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor 61.000 kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school, want ieder kind verdient een verjaardag!

www.stichtingjarigejob.nl