Women in worship

Women in worship: zes gezellige meiden met totaal verschillende persoonlijkheden en totaal verschillende levens bij elkaar. Ondanks de verschillen hebben ze een gedeelde passie. Muziek, mensen en God!

women in worship vrouwendag assen

Muziek is een universele taal die spreekt tot harten. Muziek bindt samen. Plaats God in deze mix en mensen ervaren een extra dimensie.

Tineke van der Velde, initiatiefnemer van Women in worship, zegt: “Ik ben altijd verrast over het feit dat vrouwen onderling een grote vertrouwdheid naar elkaar kunnen hebben, als ze zich veilig voelen. In die veiligheid worden diepe verlangens, weggestopte frustraties maar ook flauwe grappen met elkaar gedeeld. Ik was benieuwd wat er zou gebeuren als je die vertrouwdheid combineert met worship.”

En zo werd Women in worship jaren geleden geboren en het bleek: wat een plezier èn diepgang kun je ervaren als je samen God aanbidt. En dat stralen de vrouwen ook uit vanaf het podium. Het repertoire varieert van oude hymns in een eigentijds jasje tot gospel- en opwekkingsliederen. Women in worship maakt er samen met u een muzikaal feest van.

Meer lezen, zien of luisteren van Women in worship? Neem dan een kijkje op de website.