Kraampjesmarkt

Tijdens de vrouwendag staat de hal altijd gezellig vol met mooie kraampjes. Hieronder vindt je een overzicht van de kraampjes die er zullen zijn tijdens de Vrouwendag van 2018; van vrolijke wenskaarten tot bijzondere brocante en informatie over goede doelen en projecten.

Home Sweet Home (Jos Gootjes) 
In mijn kraam verkoop ik allerlei leuke spulletjes om je huis gezellig te maken. Maar omdat lang niet iedereen een HOME heeft gaat een deel van de opbrengst naar:
STICHTING BOOTVLUCHTELING
De vrijwilligers werken oa met een medische post in het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos, Griekenland. Het is berekend op 2000 mensen maar er wonen 7000 …onder vaak erbarmelijke omstandigheden. Elke dag komen er weer vluchtelingen bij!
Ook zal er een intekenlijst in mijn kraam liggen voor mijn in maart te
verschijnen boekje: Een rugzak vol tranen en hoop….verhalen van
vluchtelingen op een school in Nederland. Ook hiervan gaat een deel van de opbrengst naar St Bootvluchteling.
Tot ziens op de vrouwendag!

Michelle van Dusseldorp
Ook Michelle van Dusseldorp, de spreekster van deze dag, zal haar eigen stand hebben. Hier zullen haar boeken te koop zijn. Op www.groundwork.nl vind je meer info.

International Justice Mission
De collecte tijdens deze Vrouwendag zal bestemd zijn voor International Justice Mission. Bij deze stand kun je daar meer informatie over krijgen. Zie ook www.ijm.nl 

Janine’s Idee
In deze kraam vind je unieke, handgemaakte sleutel/tas hangers, bijzondere bladwijzers, Bijbelhoezen et cetera. De meeste artikelen zijn voorzien van een bemoediging of bijbeltekst. Lees en kijk verder op de facebookpagina van Janine’s Idee.

Jet en Doortje
Jet en Doortje verkopen brocante, curiosa, servies, woonaccessoires en handgemaakte artikelen. Mocht je iets moois in hun webshop hebben gezien, stuur dan even een berichtje, dan nemen ze het voor mee. En wil je eens een high tea in stijl geven, compleet met romantisch brocant servies? Ook dat kan bij Jet en Doortje, bij het kraam vertellen ze je er alles over. Bekijk hun webshop op www.jetendoortje.nl.

Huizinga Boeken en Kado’s 

Ninamaakt
Bij ninamaakt kun je terecht voor bijzondere wenskaarten, met daarop vrolijke illustraties en inspirerende teksten. Behalve kaarten uit het vaste assortiment, kun je ook kiezen voor een kaart op maat. Je bepaalt zelf wat voor tekst, naam, wens of tekening erop komt, en vervolgens wordt jouw kaart ter plekke getekend. Meer informatie en de webshop vind je op www.ninamaakt.nl.

Spiritcards
Spiritcards verkoopt christelijke wenskaarten in alle soorten en maten. Kijk op www.spiritcards.nl voor meer informatie en het assortiment.

Perspectief7
Perspectief7 biedt professionele hulpverlening en coaching passend bij jouw situatie. Met onze positieve insteek en persoonlijke aandacht willen wij er voor jou zijn. Je bent van harte welkom! Perspectief7 is een praktijk voor contextuele hulpverlening en coaching en biedt individuele- en relatiegesprekken. www.perspectief7.nl

Kraal, Leer & Meer
In mijn kraam vind je “voor elke arm een band”  en nog veel meer leuke, zelfgemaakte dingen; kettingen, sleutelhangers, decoratiehuisjes.
Ook geef ik workshops bij mensen thuis. De bedeltjes die worden gebruikt verwijzen naar Bijbelteksten. Kom gezellig langs op de vrouwendag of bezoek alvast mijn Facebookpagina (kraalleerenmeer).
Mirjam Steenbergen

Rianne Schuurman

Grietje Jongsma – kleuranalyse