Kraampjesmarkt 2018

Tijdens de vrouwendag staat de hal altijd gezellig vol met mooie kraampjes. Hieronder vindt je een overzicht van de kraampjes die er zullen zijn tijdens de Vrouwendag van 2018; van vrolijke wenskaarten tot bijzondere brocante en informatie over goede doelen en projecten.

Home Sweet Home (Jos Gootjes) 
In mijn kraam verkoop ik allerlei leuke spulletjes om je huis gezellig te maken. Maar omdat lang niet iedereen een HOME heeft gaat een deel van de opbrengst naar:
STICHTING BOOTVLUCHTELING
De vrijwilligers werken oa met een medische post in het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos, Griekenland. Het is berekend op 2000 mensen maar er wonen 7000 …onder vaak erbarmelijke omstandigheden. Elke dag komen er weer vluchtelingen bij!
Ook zal er een intekenlijst in mijn kraam liggen voor mijn in maart te
verschijnen boekje: Een rugzak vol tranen en hoop….verhalen van
vluchtelingen op een school in Nederland. Ook hiervan gaat een deel van de opbrengst naar St Bootvluchteling.
Tot ziens op de vrouwendag!

Michelle van Dusseldorp
Ook Michelle van Dusseldorp, de spreekster van deze dag, zal haar eigen stand hebben. Hier zullen haar boeken te koop zijn. Op www.groundwork.nl vind je meer info.

International Justice Mission
De collecte tijdens deze Vrouwendag zal bestemd zijn voor International Justice Mission. Bij deze stand kun je daar meer informatie over krijgen. Zie ook www.ijmnl.org 

Janine’s Idee
In deze kraam vind je unieke, handgemaakte sleutel/tas hangers, bijzondere bladwijzers, Bijbelhoezen et cetera. De meeste artikelen zijn voorzien van een bemoediging of bijbeltekst. Lees en kijk verder op de facebookpagina van Janine’s Idee.

Jet en Doortje
Jet en Doortje verkopen brocante, curiosa, servies, woonaccessoires en handgemaakte artikelen. Mocht je iets moois in hun webshop hebben gezien, stuur dan even een berichtje, dan nemen ze het voor mee. En wil je eens een high tea in stijl geven, compleet met romantisch brocant servies? Ook dat kan bij Jet en Doortje, bij het kraam vertellen ze je er alles over. Bekijk hun webshop op www.jetendoortje.nl.

Ninamaakt
Bij ninamaakt kun je terecht voor bijzondere wenskaarten. Met daarop vrolijke illustraties en inspirerende woorden van eigen hand, uit eigen hart. Ze gaan over hoop en vrolijkheid en licht en liefde, maar willen je vooral een glimlach bezorgen. 🙂 Meer informatie en de webshop vind je op www.ninamaakt.nl.

Spiritcards
Op zoek naar christelijke kaarten of cadeau’s? Spiritcards.nl biedt diverse christelijke kaarten en cadeautjes ter bemoediging en felicitatie.

Huizinga Boeken en Kado’s
Gezellige en warme winkel in hartje Veendam. Ons assortiment bestaat uit (fair trade) kado artikelen, wenskaarten, tekstborden, cd/dvd’s en boeken. Gespecialiseerd in het christelijke assortiment. http://www.huizingaveendam.nl/shop/
https://www.facebook.com/HuizingaVeendam/

Spiritcards
Spiritcards verkoopt christelijke wenskaarten in alle soorten en maten. Kijk op www.spiritcards.nl voor meer informatie en het assortiment.Perspectief7
Perspectief7 biedt professionele hulpverlening en coaching passend bij jouw situatie. Met onze positieve insteek en persoonlijke aandacht willen wij er voor jou zijn. Je bent van harte welkom! Perspectief7 is een praktijk voor contextuele hulpverlening en coaching en biedt individuele- en relatiegesprekken. www.perspectief7.nl

Kraal, Leer & Meer
In mijn kraam vind je “voor elke arm een band”  en nog veel meer leuke, zelfgemaakte dingen; kettingen, sleutelhangers, decoratiehuisjes.
Ook geef ik workshops bij mensen thuis. De bedeltjes die worden gebruikt verwijzen naar Bijbelteksten. Kom gezellig langs op de vrouwendag of bezoek alvast mijn Facebookpagina (kraalleerenmeer).
Mirjam Steenbergen

Kleur Bkennen – kleuranalyse
Durf jij 100% jezelf te zijn / kleur te bekennen?
Met mijn kennis op het gebied van imago (de binnenkant, buitenkant en de overkant) laat ik je op de vrouwendag kort kennismaken met de taal van kleur!
Hiervoor gebruik ik 40 gekleurde hartjes die jou meer inzicht geven in jezelf en je kwaliteiten. Kleur jouw kwaliteiten en je gaat absoluut resultaat zien en merken!
Ook kun je je inschrijven voor een gezellige en leerzame workshop kleur, stijl of imago voor jou en je vriendinnen/familie/collega’s (min. 4 personen). Degene die het regelt krijgt een gratis persoonlijke imago check van een half uur!
Het leven is te kort om geen verschil te maken; Sta op en schitter!
Kijk alvast op www.kleurBkennen.nl of https://www.facebook.com/Kleurbkennen.nl/ voor meer informatie.
Met kleurrijke groet, Grietje Jongsma

Rianne Schuurman
Bij mijn kraam vind je allerlei gehaakte spulletjes; van knuffeltjes, tot slofjes en sleutelhangers. Ook haak in opdracht bijvoorbeeld prachtige dekens. Kom gerust met je eigen wens/idee. Graag tot ziens! Rianne